Het RX-8 Forum

maart 2019 aangepast in Algemene forum zaken
Hallo en welkom bij de RX-8Club

Onze club bestaat uit diverse leden van jong en oud die een gepassioneerde passie hebben voor de RX-8 en de wankel motor,mede door deze passie gaan wij iedere dag weer met plezier de weg op.

Via het clubforum proberen we RX-8 rijders met elkaar in contact te brengen en te houden,dit doen we o.a. door samen naar autofestivals te gaan,meetings te organiseren en spontane toertochtjes te rijden (hou de agenda dus goed in de gaten).

Kan je niet bij een evenement aanwezig zijn vrees dan niet, op het forum kan je in contact komen en blijven met leden,en hopelijk kun je er de volgende keer bij zijn.
Daarnaast zijn en blijven wij zeer actief op facebook: https://www.facebook.com/groups/1447035652237330
<t></t>

Laat een reactie achter

Rich Text-bewerker Om de stijl van een alinea te bewerken druk je op Tab om naar het alineamenu te gaan. Hier kan je één stijl kiezen. Wanneer je niets kiest wordt de alinea standaard. Er verschijnt een in-line indelingsmenu wanneer je tekst selecteert. Druk op Tab om dat menu binnen te gaan. Sommige elementen, zoals rijke linkinsluitingen, afbeeldingen, laadindicatoren en foutmeldingen kunnen in de editor worden ingevoegd. U kunt er naar navigeren met behulp van de pijltoetsen in de editor en deze verwijderen met de delete- of backspace-toets.